Arxiu de programes

Castells

Castells

Un programa sobre l'actualitat del món casteller

 Els Xics de Granollers és la colla castellera de Granollers. L'entitat es va començar a gestar la festa major de 1990, però va començar l'activitat un any més tard. Des d'aleshores ha anat creixent i s'ha convertit en un punt de trobada per a ciutadans i ciutadanes de tota la comarca que tenen una passió en comú: passar-s'ho bé fent castells.

Un dels objectius a curt termini dels Xics de Granollers és assolir el quatre de vuit a la perfecció. Segurament un dels moments més adients per comprobar l'estat de la colla és durant les actuacions que consideren més importants: cap al maig dins de les festes de l'Ascensió, durant Festa Major i el segon cap de setmana de novembre, que celebren la seva Diada.

Formar part dels Xics de Granollers, però, no només és fer castells. L'entitat organitza tota una sèrie d'activitats per engrescar a tothom, de qualsevol edat, des del més petit al més gran. I els mitjans de comunicació són una bona eina per donar-se a conèixer. Per això, Castells és un programa per acostar el públic al món casteller en general i sobretot per no perdre's cap detall de reptes assolits, les fites i les activitats dels Xics de Granollers.

Castells s'emet cada dilluns, de 20 a 20.30h.

Veure més programes